best price
Covid – 19

Αγαπητοί ταξιδιώτες, συνεργάτες και φίλοι,

Ελπίζουμε ότι εσείς και οι οικείοι σας είστε καλά στην υγεία σας και ότι δεν έχετε υποστεί τις συνέπειες αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.

Η νέα αυτή συνθήκη που δημιουργεί η εξάπλωση της Covid-19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για εμάς στο 5 Hermoupolis Concept Sites, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, συνεργατών, την δική μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και την μέγιστη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Προς το παρόν στην Σύρο δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα Covid-19 και ευχόμαστε αυτό να μην αλλάξει στο επόμενο διάστημα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Στο 5 Hermoupolis Concept Sites προετοιμαζόμαστε συστηματικά για την στιγμή που θα σας καλωσορίσουμε στο επόμενο ταξίδι σας στην Ερμούπολη, επαναπροσεγγίζοντας τις λειτουργίες μας ώστε να είμαστε σε θέση να σας υποδεχτούμε με ασφάλεια.

Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για την πολιτική του ξενώνα μας λόγω του κορωνοϊου, η οποία θα ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέστε οποιαδήποτε στιγμή στο 22810 89001 ή να μας στείλετε e-mail στο info@5hermoupolis.gr.

Νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας

Είμαστε περήφανοι που στο 5 Hermoupolis Concept Sites έχουμε αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής ήδη από το 2009 που υποδεχτήκαμε τον πρώτο μας επισκέπτη. Ωστόσο, παρακολουθώντας στενά τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. και της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα με στόχο την καλύτερη θωράκιση απέναντι στον κορωνοϊο, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για την διαμονή των επισκεπτών μας, όσο και για την ατομική προστασία μας.

Καθαρισμός δωματίων

Έχουμε ενημερωθεί και εκπαιδευτεί ειδικά για την προστασία όλων μας κατά τις καθημερινές εργασίες μας. Έχουμε υιοθετήσει ένα πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και διεξοδικής απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους που προετοιμάζουμε το πρωινό μας και τα λευκά είδη μας. Το πλύσιμο και το σιδέρωμα λινών γίνεται αποκλειστικά από εμάς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κτίριο μας.

Αφίξεις - Αναχωρήσεις

Καθώς το μεγαλύτερο μέρος των κρατήσεων μας γίνεται ηλεκτρονικά, έχουμε περιορίσει τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος επισκέπτης μας στην υποδοχή μας. Εφόσον το δωμάτιο είναι έτοιμο, το check-in γίνεται άμεσα, όπως επίσης και το check-out.

Ο ξενώνας μας γενικά

Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους από τους επισκέπτες μας. Επίσης διατίθενται ατομικές υφασμάτινες μάσκες κατόπιν αιτήματος, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να θερμομετρηθούν με θερμόμετρο laser οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν. Επισκέπτες εκτός των ενοίκων του ξενώνα επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με εμάς.

Πρωινό

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας είχαμε αποφασίσει ότι φιλοξενία, εκτός από ένα υπέροχο δωμάτιο, σημαίνει να ξυπνάς και να παίρνεις το πρωινό στο δωμάτιο σου ότι ώρα θέλεις! Αυτό που είναι υποχρεωτικό πλέον εμείς το προσφέρουμε εμπλουτίζοντας το με φρέσκα φρούτα και προϊόντα του τόπου μας.

Κρατήσεις

Λαμβάνοντας υπόψη την ρευστότητα των καταστάσεων που βιώνουμε και κατανοώντας τη δυσκολία μακροπρόθεσμου προγραμματισμού, αναπροσαρμόσαμε την πολιτική και τους όρους των κρατήσεων, ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή ευελιξία. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε δικαίωμα δωρεάν ακύρωσης έως 15 ημέρες πριν την άφιξη σας και δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του ταξιδιού σας.

Ευχόμαστε λοιπόν να σας δούμε σύντομα… μέχρι τότε… να είστε υγιείς!

Τόνια - Χρήστος